• Specificațiile Samsung Galaxy F02s și Galaxy F12 au fost dezvăluite printr-o listă Flipkart.
  • Este probabil ca acestea să fie versiuni actualizate ale Galaxy M02s și Galaxy M12, care au fost lansate mai devreme.
  • Data lansării Samsung Galaxy F02s și Galaxy F12 India a fost stabilită pentru 15 aprilie.

Samsung a lansat noi telefone mobile

Samsung tocmai a publicat lansarea a două noi smartphone-uri entry-level pe Flipkart – Galaxy F02s și Galaxy F12. Ambele dispozitive par a fi versiuni actualizate ale Samsung Galaxy M02s și, respectiv, Galaxy M12, care au fost lansate la începutul acestui an. Flipkart a publicat și câteva specificații cheie Samsung Galaxy F02s și Galaxy F12, cum ar fi dimensiunile ecranului, rata de refresh, configurația camerei și bateria. Paginile de prezentare dezvăluie, de asemenea, data lansării Samsung Galaxy F02s și Galaxy F12 in  India, care este stabilită pentru 15 aprilie.

Specificații Samsung Galaxy F02s

Lista Flipkart confirmă faptul că Samsung Galax F02s va veni cu un ecran HD + de 6,5 inci cu o crestătură în formă de V. De asemenea, adaugă că smartphone-ul va fi alimentat de o baterie de 5.000 mAh. Suportul pentru orice tip de încărcare rapidă nu este menționat. În spate, vor fi trei camere, conduse de un senzor primar de 13MP. În cele din urmă, smartphone-ul va rula un chipset Qualcomm Snapdragon 450 sub capotă. Deși configurațiile sale de memorie și stocare nu sunt menționate, ne putem aștepta ca acesta să depășească maximum 4 GB RAM și 64 GB stocare.

Samsung Galaxy F02s

Specificații Samsung Galaxy F12

Samsung Galaxy F12

Trecând la Samsung Galaxy F12 obținem același ecran HD + de 6,5 inci. Cu toate acestea, are o rată de refresh de 90Hz. În spate, există un senzor Samsung 48MP ISOCELL GM2 însoțit de alți trei. Probabil că ne uităm la un obiectiv cu unghi foarte mare, la senzori macro și de adâncime. Samsung nu a mai dezvăluit nimic despre dispozitiv.