Acum poti viziona Antena 1 live direct pe telefonul mobil. Fie ca folosesti un telefon cu iOS sau Android, Antena 1 se poate vizualiza GRATUIT pe telefonul sau laptop-ul tau.

Antena 1 live pe telefon si laptop

Apasa pe unul dintre butoanele de mai jos pentru a selecta sursa video:

Urmareste LIVE emisiunea BURLACUL

Burlacul este un reality show produs și difuzat de postul de televiziune Antena 1 în care un burlac din lumea mondenă a României este curtat de 25 de fete, care aspiră la inima lui. Primul sezon al serialului a debutat pe 8 iulie 2010, acesta avându-l în postura de burlac pe Cătălin Botezatu.

Urmareste LIVE emisiunea Te cunosc de undeva

Te cunosc de undeva! este versiunea românească a reality show-ului Your Face Sounds Familiar în care vedetele imită cântăreți celebri. Primul sezon a debutat pe data de 17 martie 2012, fiind difuzat pe postul de televiziune Antena 1 din România. Emisiunea este prezentată de către Cosmin Seleși și Alina Pușcaș

Urmareste LIVE emisiunea Chefi la cutite

Chefi la Cuțite este un cooking show englezesc, care a fost difuzat prima dată pe martie 2016, de către canalul de televiziune Antena 1. Emisiunea este moderată de către Gina Pistol și din sezonul 9 Speak va fi coprezentator împreună cu Gina Pistol.