După o scurtă prezentare a noului conținut care vine pe Apple TV+, Apple a anunțat un nou iPhone SE pentru 2022 cu același procesor A15 rapid folosit si pentru iPhone 13.

Cat costa noul iPhone SE 2022

Noul iPhone SE primește o mică creștere de preț în comparație cu modelul anterior.

Este de 429 $, cu 30 $ mai mult decât generația anterioară. Cu acest cost suplimentar, obțineți un dispozitiv substanțial mai puternic, care este încă puțin mai ieftin decât alte modele de iPhone.

Acest chipset A15 oferă mult mai multă putere decât iPhone SE precedent. Apple spune că există un câștig CPU de 1,8x în comparație cu un iPhone 8 și un câștig GPU de 2,2x în comparație cu același telefon. Nu numai asta, dar cipul puternic permite telefonului să obțină o viață mai bună a bateriei, deși Apple nu a specificat cât de mult ar fi mai bun.

Așa cum se întâmplă întotdeauna cu iPhone SE, cel nou este mult mai mic decât telefoanele high-end actuale. Vine cu un ecran de 4,7 inch cu niște rame groase care nu se îmbină exact cu designul elegant al telefoanelor moderne. Cu toate acestea, obțineți un buton de pornire real cu acele rame, ceea ce ar putea face fericită mulțimea pe care acest telefon îl vizează.

Poate cel mai important punct de vânzare al noului iPhone SE este suportul pentru conectivitatea 5G. Pentru un telefon de 429 USD, obținerea vitezei oferite de 5G este un upgrade major.

Telefonul vine cu o singură cameră pe spate, dar are suport pentru modul portret, care ajută la crearea acelor fotografii cu aspect mai frumos, cu profunzime de câmp.

Disponibilitate iPhone SE 2022

Dacă doriți să cumpărați un iPhone SE, îl puteți precomanda pe 11 martie 2022. Cumpărătorii care comandă își vor primi telefoanele pe 18 martie 2022.