Se așteaptă ca Samsung Galaxy A53 să fie noul mid-ranger al companiei care să reunească toate noile funcții emblematice grozave într-un pachet accesibil, iar smartphone-ul este așteptat să fie anunțat în curând. Galaxy A53 neanunțat a fost recent pus în vânzare pe un magazin online din Serbia, iar noi imagini au prezentat carcasele oficiale pentru viitorul smartphone.

Cat costa Samsung Galaxy A53

Noile carcase pentru Galaxy A53 au apărut online, dezvăluind încă o dată designul viitorului mid-ranger de la Samsung.

În altă ordine de idei, 034Mobile a postat Galaxy A53 5G, încă neanunțat, pe un site web pentru 349 EUR. Lista susține că este o memorie de 6 GB și o configurație de stocare de 128 GB și că acceptă dual-SIM și are compatibilitate 5G. Lista conține, de asemenea, patru imagini, confirmând scurgerile de design și redările observate anterior ale Galaxy A53.

Se zvonește că Samsung Galaxy A53 va fi lansat cu chipset-ul Exynos 1200, care nu a fost încă anunțat, și are 6/8 GB de RAM și 128 GB de stocare extensibilă. Spatele va fi format din patru senzori, unul primar de 64 MP, ultrawide de 12 MP, maco de 5 MP și un senzor de adâncime de 5 MP.

Vezi si alte modele de telefoane Samsung

Dispozitivul va avea o baterie de 5.000 mAh și va suporta încărcare rapidă cu fir de 25 W. Anterior, a fost raportat că dispozitivul va fi lansat la prețul de 460 de euro în Europa, dar în acest moment, acesta poate fi pentru modelul cu specificații mai mari. Galaxy A53 este de așteptat să fie anunțat în curând.