Facebook imbraca haine noi si acum toata lumea poate sa-si schimbe cum sa arate propriul profil. Acest design nou este mai putin aglomerat si mult mai bine structurat. Oricum, daca nu va place schimbarea, reveniti la interfata clasica foarte usor.

Cum sa activati noua interfata

Accesati Facebook pe computer si conectati-va la contul dumneavoastra.

Apoi, faceți clic pe săgeata în jos din colțul din dreapta sus al interfeței și apoi selectați opțiunea „Treceți la nou Facebook”. Pagina se va actualiza și noul design al interfeței se va încărca.

Un mesaj de bun venit va apărea pentru prima dată când treceți la noul design Facebook. Rețeaua socială susține că afisarea postarilor se va face intr-un timp de încărcare mai rapid, aspect mai curat și text mai mare. În plus, Facebook include acum un mod întunecat pe care îl puteți activa oricând doriți să oferiți ochilor o pauză.

În plus, această actualizare a interfeței Facebook vine, de asemenea, cu o reproiectare prietenoasă a filei Grupuri și o revizuire cuprinzătoare a Fluxului de știri.

Faceți clic pe butonul „Următorul” pentru a continua.

Inainte de a incepe navigarea prin noua interfata, veti putea alege modul de afisare: Light sau Dark. Selectați oricare opțiune doriți și apoi faceți clic pe butonul „Începeți”.

Nu vă faceți griji, dacă nu sunteți fan al modului Dark, puteți reveni la Light oricând doriți.

Cum să reveniți la vechea interfață Facebook

După ce ați activat noua interfață, puteți mereu sa reveniti la interfata clasica de pe prima pagină a contului dumneavoastra. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe săgeata în jos din dreapta sus și apoi selectați „Treceți la Facebook clasic”.

Aceasta schimbare adusa de Facebok nu este activa pentru fiecare utilizator, deoarece este intr-un mod Beta, dar probabil ca in viitor Facebook va decide sa distribuie tuturor acest design si probabil nu se va mai permite sa reveniti la vechea interfata.