Accesorii auto DualStore – care sunt opțiunile pe care le ai?

Accesoriile auto sunt un adevărat trend în rândul generațiilor tinere și nu doar atât. În cele mai multe situații nu pot fi considerate neapărat un lux, ci mai degrabă o necesitate. Generația tânără vrea să își accesorizeze autoturismul deținut cu cele mai performante sisteme de navigație, alarme sau sisteme audio, având în vedere că pentru mulți dintre ei autoturismul este mai degrabă un mijloc de delectare, de ieșit cu prietenii, de mers în vacanțe și într-o mică masură, pentru desfășurarea activităților zilnice.

Procurarea lor se face în general de pe site-uri specializate, însă trebuie analizat în detaliu produsul ce urmează să fie achiziționat. Astfel că, vorbind despre o cameră DVR de înregistrare în trafic, trebuie avut în vedere nivelul de performanță atins de aceasta, respectiv care sunt oportunitățile oferite. O cameră performantă trebuie să ofere imagini clare în trafic, să poată afișa viteza în orice moment, astfel încât să-ți devină un adevărat martor în cazul producerii vreunui eveniment.  Trebuie să ofere imagini clare în caz de coliziuni, depășiri neregulamentare în trafic, hărțuire în timpul condusului, dar și nivelul vitezei sau ora la care se produce evenimentul. Este un bun martor și în cazul staționării sau parcării, în special pe timp de noapte sau în locuri nesupravegheate sau nepăzite.

Un alt accesoriu util este sistemul de navigație. Având în vedere numărul mare de mașini care merg zilnic, atât în interiorul localităților, cât și în afara lor, și aglomerația în sine, la care se adaugă lipsa timpului, un sistem de supraveghere performant te scoate din încurcătură.

Cu ajutorul lui vei ști în orice moment unde te afli, care este timpul în care vei ajunge la destinație, care este ruta cea mai accesibilă și cum poți evita străzi sau locuri care în momentul respectiv se află închise sau în reparație. În concluzie, este cu adevărat eficient, poate fi considerat o modalitate de a economisi timp în situațiile limită. În plus, este neapărată nevoie ca navigația auto dedicată să aibă Bluetooth și funcție handsfree, având în vedere că de foarte multe ori ești nevoit să îți desfășori o parte din activități prin telefon, din mașină, și pentru a nu te interpune legislației în vigoare, cel mai convenabil ar fi să nu utilizezi telefonul în sine, ci o cască handsfree.

De asemenea, tot ca un accesoriu auto, poate fi considerată pentru siguranța și pentru integritatea mașinii tale, o alarmă care poate fi pe cheie și poate fi deconectată din apropierea mașinii în situația în care pornește nejustificat. O alarmă performantă te va ajuta de fiecare dată să fii la momentul oportun acolo unde ceva neașteptat se produce cu mașina ta, un furt ori persoane rău intenționate zgârie sau lovesc anumite părți ale mașinii. Un astfel de produs vine la pachet cu mai multe setări, în funcție de necesitățile pe care tu le ai cu privire la mașina ta, ținând cont de zona unde locuiești, de cât de rău famată este această zonă sau de întâmplările anterioare care ți-au creat destule neplăceri în ceea ce privește autoturismul tău.

Un kit pentru mașină poate fi eficient, de preferat cu mai multe ieșiri, deoarece nu o dată se întâmplă să rămâi fără baterie la telefon exact când ai nevoie de acesta, ori ai nevoie de alimentarea permanentă a camerei auto DVR. Un kit de acest tip va fi soluția pentru a reîncărca telefonul de la bateria mașinii și pentru a avea o cameră de supraveghere funcțională.

Acestea sunt o parte din accesoriile importante pe care ar trebuit să ți le achiziționezi pentru autoturismul tău, dar ele sunt mult mai multe, pornind de la lumini, benzi led, până la sisteme audio cu boxe performante. Le poți procura din magazine specializate, site-uri online, precum DualStore, condiția este să te asiguri de la bun început că au performanțele de care ai mare nevoie, că sunt certificate și că producătorul este unul de încredere.