Oricum i-ai spune, ai ajuns unde trebuie. Campania Black Friday este evenimentul de cumpărături al anului, când găsești la Flanco cele mai tari promoții și reduceri. La sute de mii de produse din cele mai căutate și dorite categorii. La cele mai cunoscute și dorite mărci. Cu cele mai bune facilități de plată din cursul anului, de la creditul în rate fixe și până la ratele fără dobândă prin cardurile de credit.

Vezi oferta Flanco de Black Friday 2019

Produsele cu reduceri în Black Friday sunt de la cele mai tari și cunoscute mărci, de la A la Z: Apple, Acer, Arctic, Asus, Beko, Bosch, Braun, Canon, Dell, Electrolux, Epson, Fitbit, GoPro, HP, Huawei, Indesit, JBL, Krups, Lenovo, LG, Mio, Nespresso, Oral-B, Philips, Rowenta, Samsung, Sony, Tefal, Ultimate Ears, Varta, Whirlpool, Xiaomi, Zanussi. După cum poți să găsești reduceri foarte bune și de la branduri mai puțin celebre, dar la un nivel de calitate foarte bun. În Black Friday la Flanco există cel puțin un produs pentru fiecare gust!

2019 este al 9-lea an consecutiv în care Flanco organziează o campanie de Black Friday. La prima ediție din 2011 Flanco a fost primul retailer care a desfășurat o campanie Black Friday într-o rețea de magazine clasice concomitent cu cea din magazinul online. Pentru prima dată, în 2019, clienții din 114 orașe ale României în care se află cel puțin unul din cele 155 magazine ale rețelei Flanco se vor putea bucura în același timp de promoțiile din Black Friday.

Ghid practic pentru o Misiune: Posibilă în Black Friday 2019

Vrei să prinzi cele mai tari reduceri din Black Friday? Misiune: Posibilă. Cu condiția să fii gata de acțiune atunci când învepe campania. Etape obligatorii:

  • Îți faci cont pe flanco.ro , în cazul în care nu ai unul deja.
  • Îți salvezi în cont adresa de livrare. Sau verifici să fie toate datele corecte în cea deja salvată.
  • Salvezi în lista de favorite din cont toate produsele pe care ți le dorești.
  • Te abonezi la newsletter, ca să fii la curent cu toate ofertele Flanco de Black Friday și să nu-ți scape vreo ocazie nemaipomenită. Sau stai cu ochii pe contul de e-mail, dacă ești deja abonat.

Dacă ai bifat toate aceste lucruri, te felicităm: ești gata de misiune. Ne mai rămâne doar să îți urăm mult spor la cumpărături în Black Friday!