Ati cumparat recent iPhone 11 sau iPhone 11 Pro si aveti probleme cu transferul datelor de pe vechiul dispozitiv Android? Ei bine, in acelasi mod in care Samsung si Google au simplificat procesul de trecere de la un iPgone la Pixel 3, Apple nu se lasa si vine de asemenea cu o modalitate simpla de a face ca toate datele dumneavoastra sa fie mutate in noul iPhone, prin aplicatia “Move to iOS”

Cum să vă transferați datele de pe Android pe iPhone 11 Pro ?

Aceasta metoda va transfera contactele, istoricul de mesaja text, lista de emailuri, calendarele, imaginile, clipurile etc. si va descarca, de asemenea, toate aplicatiile Android care sunt gratuite in App Store. Aceste instructiuni vor functiona cu dispozitivele care ruleaza Android 8.1 sau mai vechi. Pe dispozitivele care ruleaza Android 9 Pie, nu va functiona.

Cum pot transfera date de pe Android 8.1?

Pasul 1

Pentru a transfera datele, inainte de orice, trebuie sa incarcam cele 2 telefoane. De indata ce bateriile sunt incarcate 100%, conecatati dispozitivul Android la Wi-Fi. Daca utilizati Google Chrome pe dispozitivul dumneavoastra si doriti sa transferati marcajele, asigurați-vă ca aplicatia este actualizata inainte de a incepe orice transfer.

Pasul 2

Dupa aceea, porniti noul iPhone si respectati instructiunile pana cand ajungeti pe ecranul Aplicatii si date. Selectati „Mutare date” din Android.

Pasul 3

Instalati pe dispozitivul Android aplicatia “Move to iOS” de pe Google Play Store, apoi lansati aplicatia. Pe iPhone faceti clic pe “Continuati”, pe ecranul “Move” din Android. Un cod de sase sau zece cifre va fi vizibil.

Pasul 4

Întoarceți-vă pe dispozitivul Android și faceți clic pe „Continuare” pe ecranul “Move to iOS”, apoi verificați Termenii și condițiile și atingeți „De acord”. În ecranul „Găsiți codul dvs.”, faceți clic pe „Următorul” din colțul din dreapta sus. Apoi introduceți codul de șase zece cifre atunci când vi se cere. După aceea, pe telefonul Android, alegeți conținutul pe care doriți să-l mutați pe iPhone în ecranul “Transfer de date” și faceți clic pe „Următorul”.

Procesul ar putea dura ceva timp, așa că vă sfătuiesc să îl porniți înainte de a merge sa dormiti sau în orice alt moment când telefonul nu este folosit. Rețineți că, chiar și atunci când dispozitivul Android arată că procesul este complet, asigurați-vă că cele două telefoane sunt lăsate singure până când bara de încărcare se termină pe dispozitivul iOS.

În continuare, respectați instrucțiunile de pe ecran pentru a încheia configurarea iPhone-ului. Când s-a încheiat transferul, descărcați orice aplicație gratuită care a fost gasita si în App Store. În sfârșit, asigurați-vă că tot conținutul este transferat accesând galeria de poze.Toate melodiile, cărțile sau PDF-urile de pe telefonul Android vor trebui transferate manual.

Cum pot transfera date de pe Android 9 Pie?

Dacă utilizați un telefon care rulează Android 9 Pie și vă transferați pe un iPhone, utilizați “Move to iOS”. Dacă nu reușește să funcționeze, avem aplicații terță parte pentru Mac-uri și computere personale care vor duce la bun sfârșit treaba. O opțiune decentă este AnyTrans.