Probabil ca in ultima perioada dorinta fiecaruia dintre noi este cum sa treaca usor peste aceasta perioada de pandemie generata de virusul COVID 19, asadar daca te-ai gandit sa iti deschizi un magazin online trebuie sa ti cont de cateva aspecte si sa-ti faci un plan bine definit inainte sa zici acel “DA, vreau sa-mi fac un magazin online”, poate sa fie la fel ca “DA-ul” .. de la cererea in casatorie, dar mult mai bine analizat inainte :))

De ce trebuie sa ti cont daca vrei sa iti deschizi un magazin online?

In primul rand trebuie sa te gandesti ce vrei sa vinzi. Acum poti sa vinzi orice pe internet, dar trebuie sa ai grija ce tip de client vrei sa tintesti. Poti deschide un magazin online de haine, magazin online cu articole decorative, magazin online cu piese auto, magazin online cu articole handmade sau orice altceva de ce crezi ca omul are nevoie si tu vrei sa-i oferi.

In al doilea rand atunci cand vrei sa iti deschizi un magazin online trebuie sa ti cont si de concurenta de care te vei lovii. Avand in vedere situatia actuala, majoritatea antreprenorilor au intrat in mediul online si asta pentru ca au inteles cat de benefic este un magazin online.

Pentru ca un magazin online sa fie considerat un succes online este important sa investeşti in servicii care iti garanteaza, pe baza unei strategii coerente, rezultate periodice si, in timp, autoritate online in domeniul tau de activitate.

Cat costa sa iti deschizi un magazin online?

Probabil ca v-ati gandit in trecut sa va deschideti un magazin online, dar v-a fost teama de costul acestuia. Ei bine, pretului unui magazin online poate sa fie influentat de complexitatea acestuia, iar la NETContrast pretul unui magazin online incepe de la 350 EURO, adica cat o chirie in Bucuresti pentru un apartament cu 2 camere intr-o zona centrala. Exemplu: Pentru un magazin online care incepe de la 350 EURO primesti toate uneltele pentru a incepe sa vinzi online.

  1. Platforma CMS ( total administrabila )
  2. Design personalizat
  3. Realizarea unui logo personalizat
  4. Pana la 40 de produse
  5. Integrare sistem plata prin card
  6. Integrare sistem generare AWB

Bugetul pentru deschiderea magazinului online trebuie sa ti-l faci in functie de cat esti dispus sa investesti pentru a intra in mediul online.

Investitia in servicii web design profesionale si creare magazin online iti asigura inca de la inceput un start avantajos atat pentru afacerea ta, cat si pentru viitorii tai clienţi.

Avantajele unui magazin online

  1. Deschidere si realizare rapida

Un magazin online este mai usor de deschis fata de un magazin fizic traditional. Nu trebuie platita chirie pentru locatie pentru ca bineinteles este online 🙂

2. Magazinul online este deschis non stop

Un magazin online este deschis permanent, ceea ce inseamna ca poti sa primesti comenzi la orice ora, atat ziua cat si noaptea.

3. Deschidere la un public larg

Magazinul online iti permite sa te adresezi la un numar nelimitat de potentiali clienti, atat national cat si international.

4. Stocarea unui numar nelimitat de produse

In magazinul online poti stoca un numar nelimitat de produse, fata de magazinul fizic unde ai spatiu limitat. In acelasi timp trebuie sa ti cont de cum afisezi produsele online si aici facem referire la pozele produselor, aceastea trebuie sa fie cat mai clare si toate trebuie sa aiba aceeasi dimeniune, portrait sau landscape.

5. Administrare usoara

Flexibilitatea de a lucra de oriunde. Magazinul online se poate administra chiar si de pe tableta sau smartphone.

Daca te hotarasti sa iti deschizi un magazin online poti solicita informatii si oferta personalizata de pret celor de la NETContrast.ro

Succes!