Galaxy Z Flip 4 va avea un pas greu de urmat după ce Galaxy Z Flip 3 a sosit vara trecută. Cu acest model, Samsung și-a rafinat telefonul pliabil în stil clapetă, aducând îmbunătățiri generale și introducând un preț de pornire mult mai rezonabil de 999 USD.

Dar există întotdeauna loc de crescut, mai ales în categoria încă în curs de dezvoltare de telefoane pliabile. Galaxy Z Flip 3 este departe de a fi perfect, așa că Samsung are o mulțime de modalități de a face un dispozitiv mai bun atunci când o nouă versiune va ajunge la sfârșitul acestui an. De la durata de viață a bateriei până la durabilitate, Galaxy Z Flip 4 ar putea schimba jocul ca și predecesorul său.

Nu știm prea multe despre următorul Galaxy Z pliabil la preț accesibil, dar am adunat ce am auzit și ce ne-am dori să vedem de la Galaxy Z Flip 4 pentru ca acesta să devină unul dintre cele mai bune telefoane pliabile.

Ultimele noutati despre Samsung Galaxy Z Flip 4

  • Se presupune că au apărut imagini scurse cu Z Flip 4 și sugerează că cuta va fi mult mai mică la noul model.
  • Samsung ar putea introduce un nou gest de împărțire a aplicației pentru a facilita utilizarea mai multor aplicații pe afișajul interior.
  • Am putut vedea Galaxy Z Flip 4 să apară pe 10 august și să iasă în vânzare pe 26 august.

Samsung Galaxy Z Flip 4: preț posibil și data lansării

Samsung va găzdui un Unpacked în august pentru Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4. Telefoanele Galaxy Z au luat locul lui Galaxy Note. Anul de lansare a dispozitivului, iar Samsung probabil dorește puțin timp înainte ca iPhone 14 să sosească în perioada obișnuită de lansare din septembrie.

Suspiciunile noastre se potrivesc cu ceea ce leakerul Jon Prosser a spus despre lansarea Z Flip. El susține că 10 august va fi ziua în care vom vedea pentru prima dată telefonul, lansarea completă cu amănuntul având loc puțin după 26 august.

În ceea ce privește prețul Galaxy Z Flip 4, nu ne putem imagina că Samsung se abate de la ceea ce încarcă acum. La urma urmei, unul dintre beneficiile definitorii ale lui Galaxy Z Flip 3 a fost prețul său de pornire mai accesibil, de 999 USD. Dacă Samsung vrea să convingă mai mulți oameni să încerce pliabile, prețul trebuie să fie corect. Poate că prețul ar putea scădea și mai mult, potrivit unui tweet postat de un leaker de încredere Ross Young.