Cauți una dintre cele mai bune huse pentru iPhone 11? Există o selecție de opțiuni de top disponibile, la prețuri și caracteristici diferite.

iPhone 11 nu se numără printre cele mai noi modele de iPhone, dar este un telefon încă disponibil pentru achiziţionare.  De asemenea, există o varietate de huse iPhone 11 care oferă acestuia protecţie garantată.

1. Husa iPhone 11 Otter + Pop Symmetry Series

Impreună cu PopSockets, OtterBox produce o mulțime de huse de telefoane de calitate. Poate realiza o husă pentru iPhone 11 care să ofere protecţie sigură. Este realizată din cauciuc şi policarbonat de înaltă calitate.

2. Husa Spigen Ultra Hybrid pentru iPhone 11

Husa Ultra Hybrid de la Spigen este o opțiune excelentă atunci când ne dorim mai puțină protecție la un preț mic. Acest model de husă protejează telefonul cu ajutorul marginilor de protecţie. Insă, spatele husei este realizat dintr-un policarbonat rezistent, dar şi transparent, permiţând astfel vizualizarea culorii telefonului.

3. Husă transparentă pentru iPhone 11

Pentru acest model se poate achiziţiona şi o husă transparentă. Această husă se potriveşte perfect cu iPhone11, iar datorită faptului că este transparentă, poate fi văzută culoarea telefonului. Husa combină policarbonatul și TPU, oferindu-i rigiditate şi rezistenţă. Apple a adăugat acestei huse rezistență la zgârieturi în interiorul și în exteriorul carcasei și a proiectat-o ​​cu materiale care să reziste la decolorare.

4. Husa iPhone 11 Commuter Series

Această husă face parte dintr-o serie de huse ce au fost concepute pentru a oferi telefonului protecție sigură. Husa Commuter este compusă din două piese: un strat de cauciuc moale și o carcasă din policarbonat care îi oferă mai multă durabilitate. Portul Lighting al husei este uşor acoperit pentru pentru ca acesta să fie protejat de praf şi de mizerie.

5. Husă Speck Presidio Stay Clear pentru iPhone

Este un model de husă cu acoperiri speciale împotriva UV pentru a o menține curată, precum și pentru a o proteja împotriva bacteriilor. Husa este realizată din două straturi, fiind una dintre cele mai protective huse iPhone 11. În plus, marginile mai înalte vor ajuta la păstrarea ecranului şi a camerei în siguranță.

6. Husa iPhone 11 Strada Series

Această husă pentru iPhone 11 este realizată din policarbonat cu piele și creată în stil folio. Pielea este un material de înaltă calitate care oferă telefonului o protecţie maximă. Inchiderea magnetică ajută la menținerea în siguranță a părții frontale a telefonului atunci când poate fi scăpat în mod accidental. Partea din interior este prevăzută cu suporturi pentru card.

7. Husă Razer Arctech Slim pentru iPhone 11

Razer este o companie care produce unele dintre cele mai bune laptop-uri din lume. Această companie realizează și huse iPhone 11. Husa Arctech Slim pentru iPhone 11 este creată pentru iubitorii de jocuri. Pe lângă faptul că oferă culorile caracteristice companiei Razer şi protecție telefonului iPhone 11, husa are și un încălzitor de tip termic pentru a menţine o căldură constantantă a telefonului. Acest lucru este realizat în combinaţie cu orificiile de ventilație pentru a ajuta la menținerea rece a întregului dispozitiv. Fiind suficient de subțire, poate funcționa cu încărcarea wireless Qi.

8. Spigen Tough Armor pentru iPhone 11

Husa Tough Armor de la Spigen este o opțiune accesibilă pentru protejarea telefonului iPhone 11. Husa Tough Armor este realizată din TPU moale și policarbonat rezistent pentru o protecție completă. Pe partea din faţă şi din spate marginile sunt mai înalte pentru a menține în siguranță totală întreg ecranul și pentru o protecţie sigură a camerei foto în caz de lovituri. Pe partea din spate are un suport încorporat pentru vizionarea videoclipurilor, dar şi pentru realizarea de selfie.

9. Husă de carte Ted Baker pentru iPhone 11

Vă place stilul şi eleganţa? Dacă da, husa Ted Baker Book poate fi alegerea perfectă. Husa este realizată din piele artificială care oferă protecţie totală telefonului. Acest lucru înseamnă că telefonul este protejat pe toate părțile, putând astfel să fie păstrat în siguranță.

10. Husa din silicon Apple iPhone 11

Husa din silicon Apple iPhone 11 este elegantă, dar simplă. Nu sunt probleme privind compatibilitatea şi este destul de frumoasă. Husa din silicon se potrivește perfect la toate porturile şi este realizată dintr-un material moale din microfibră pe interior pentru a-l proteja.