OnePlus a dezvăluit în urmă cu câteva luni cel mai recent telefon de top al companiei, însă fanii producătorului care nu și-l pot permite trebuie să știe că îi așteaptă o mare surpriză.

Compania este recunoscută pentru inovațiile și schimbările periodice, iar acum pregătește „un nou început”, despre care există zvonuri în piață încă de acum șase luni. Primul dispozitiv mid-range al companiei, de la OnePlus X, în 2015, acesta urmează să fie lansat foarte curând, CEO-ul Pete Lau afirmând chiar că se lucrează la el în aceste momente. Acesta nu a dezvăluit nimic în materie de specificații, funcționalități sau o posibilă dată de lansare a modelului care s-ar putea numi Nord by OnePlus.

Cel mai probabil, acesta va fi prezentat mai întâi în Europa, apoi în India și este posibil ca modelul să nu ajungă niciodată la vânzare în America de Nord. Pentru acest teritoriu ar putea lansa un device nou și „diferit” în viitorul apropiat. Ar fi mare păcat, dat fiind faptul că, până acum, descrierea telefonului arată că are un preț imbatabil, chiar dacă va ajunge la 400 de dolari.

OnePlus plănuiește să aducă experiența premium oferită de un flagship pe o nouă linie de produse accesibile, care ar putea include absolut orice – un procesor Snapdragon 765 cu suport 5G încorporat, la un modul foto cu 4 camera, cel puțin 8GB RAM și 128GB memorie internă, până la o baterie de 4.000 mAh și un display OLED de 6,4 inci.