Motorola Razr, modelul „revitalizat” de companie în 2020, nu a fost neapărat succesul la care s-ar fi așteptat. Însă acum există zvonuri potrivit cărora încă un model ar putea fi lansat înainte de finalul anului.

Viitorul Razr ar putea avea un procesor Snapdragon 765, o îmbunătățire majoră comparativ cu Snapdragon 710, cip-ul care a alimentat prima versiune din 2020. „Razr 2” ar urma să aibă 8GB, 256GB spațiu de stocare, o baterie mai robustă de 2.845 mAh, un senzor mai robust de 48MP pe spate, o cameră de selfie de 20MP și ar urma să ruleze Android 10. Și mai important, noul telefon va veni la pachet cu suport 5G.

Detaliile tehnice au fost publicate într-un raport XDA Developers, care citează o sursă apropiată companiei, așadar e firesc ca ele să fie tratate ca zvonuri. Mai ales că unele informații sunt îndoielnice, precum capacitatea bateriei, clar insuficientă pentru un smartphone compatibil 5G.

Data de lansare rămâne și ea neconfirmată, însă unele indicii asupra perioadei au fost oferite pe 19 mai, atunci când Managerul General Lenovo Africa de Sud a sugerat că o a doua iterație ar putea veni în luna septembrie.

Totuși, o inaugurare la începutul toamnei ar putea părea pripită pentru a doua variantă a unui telefon lansat abia în februarie. Cu atât mai mult cu cât producția este afectată, la nivel general, de pandemia de coronavirus, iar întârzierile sunt inevitabile.