Imprimanta Xiaomi, care sunt cele mai interesante curiozități despre aceasta? De ce este o alegere potrivită? Iată mai multe detalii!

DualStore îți oferă o gamă variată de dispozitive cu tehnologie de ultimă generație. Cu ajutorul tehnologiei, viața tuturor persoanelor s-a îmbunătațit cu mult mai mult pentru că aceasta a fost creată special pentru a îndeplini și a ajuta anumite activități. Tehnologia evoluează din ce în ce mai rapid, iar lucrurile care acum ceva timp ni se păreu imposibile, acum sunt posibile datorită evoluției neîncetate a acesteia.

Fără tehnologie viața oamenilor nu ar mai fi atât de simplă  și tocmai de aceea nu vom mai putea niciodată se ne întoarcem la stilul de viață din trecut, fără telefoanele mobile cu ajutorul cărora comunicăm cu persoanele apropiate din orice colț al lumii, fără laptopuri pe care putem lucra de oriunde, fără televizoare care ne aduc cinematograful chiar la noi acasă, fără calculatoare și multe altele. DualStore îți oferă Imprimanta Xiaomi Mijia AirPrint, 6 inch, Wireless, Bluetooth, Auto-laminare, tăviță magnetică, cu ajutorul căreia îți poți imprima amintirile în fotografii chiar de la tine de acasă, de pe telefonul mobil, tabletă, laptop sau calculator. În următoarele rânduri îți vom prezenta tot ce este bine de știut despre Imprimanta Xiaomi Mijia AirPrint:

Design-ul

Imprimanta Xiaomi are un design unic, cu o suprafață de 194 x 124,6 x 83,6 milimetri, de un alb elegant, foarte ușor de transportat dintr-un loc în altul. Când o privești pentru prima dată, dacă nu ești foarte atent, această imprimantă poate fi ușor confundată cu un difuzor Bluetooth datorită aerisirii din spate și a singurului buton de pornire care se regăsește pe partea din față a acesteia. Imprimanta Xiaomi este concepută dintr-un material magnetic ceea ce face ca tava pentru hârtie să poată fi așezată pe aceasta în timpul în care nu este folosită.

          Cum funcționează imprimanta Xiaomi?

Imprimanta Xiaomi este foarte ușor de folosit, trebuie doar să deschizi imprimanta și să introduci cartușul. Alege hârtie foto recomandată de producător, apoi trebuie să o încarci în imprimantă. Conectează țeava cu hârtiile foto la imprimantă și apasă butonul de pornire.

Pentru imprimanta Xiaomi este important să folosești cerneală, dar nu pe cea lichidă. Imaginile foto se imprimă prin termosublimare, adică cerneala se aplică pe hârtia foto la o temperatură ridicată, ceea ce dă o calitate excelentă fotografiei. Hârtia foto intră în imprimantă de 4 ori. Aceasta, în primele 3 rânduri când intră în imprimantă, primește, pe rând, fiecare nivel de culoare, precum galben, roșu sau magenta și albastru sau cyan, iar a patra trecere  este reprezentată de un strat de protecție care protejează fotografia de zgârieturi. Aceasta imprimantă are o performanță de înaltă caitate datorită imprimării clare, chiar și la o rezoluție redusă. Imprimanta de sublimare termică este foarte eficientă, datorită saturației și adâncimii culorii.

Cu ajutorul Wireless-ului și Bluetooth-lui, imprimanta Xiaomi îți permite imprimarea oricărei fotografii făcute chiar și cu smartphone-ul, într-un mod ideal și direct. Cu ajutorul aplicației Mi Home ai posibilitatea de a edita fotografiile, de a le decupa, de a pune diferite filtre sau să ajustezi saturația, contrastul și nu numai. După ce ai selectat imaginea, o poți trimite pe imprimanta foto Xiaomi pentru a o imprima. Timpul de așteptare este foarte scurt, de aproximativ un minut datorită celor 4 intrări ale fotografiei în imprimantă.

Cu ajutorul imprimantei Xiaomi poți tipări fotografii standard de 15 x 20 de centimetri, iar capacitatea hârtiei foto este de 20 de bucăți. Pentru a avea o calitate garantată a fotografiilor imprimate, folosește doar hârtia recomandată de producător.

DualStore îți oferă produse de înaltă calitate pentru ca viața ta să fie din ce în ce mai simplă. Alege imprimanta Xiaomi pentru a-ți imprima amintirile în cele mai frumoase și calitative fotografii chiar de la tine de acasă.