Asteptarea a luat sfarsit. In loc să adauge participanții unul câte unul, utilizatorii WhatsApp pot acum să selecteze toți membrii apelului de grup dintr-o dată înainte de a începe apelul vocal sau video.

Apeluri video in grup pe Whastapp

Apelurile video de grup au devenit un mediu indispensabil pentru menținerea fluxului de lucru intact în timp ce lucrați de acasă sau pur și simplu pentru a rămâne în contact cu cei dragi în acesta perioada. Pentru a face procesul mai transparent, WhatsApp a făcut mai ușor începerea unui apel video pe aplicația sa mobilă.

Acum, atingând butonul „apel” dintr-un chat de grup, se deschide un meniu în care puteți selecta până la trei contacte pentru a porni un apel vocal sau video. Anterior, utilizatorii au fost nevoiți să adauge individual participanții în timp ce efectuau un apel de grup. Noua caracteristică este acum live pe aplicația WhatsApp pentru Android și iOS.

Cu toate acestea, numărul de persoane care pot participa la un apel video este încă limitat la patru. Dacă doriți ca mai mulți oameni să se alăture unui apel video de grup, puteți încerca alternative populare, cum ar fi Google Duo, Skype sau Zoom.