În acest ghid, vom vedea cum puteți șterge definitiv un contact din WhatsApp care nu se află în agenda de telefon a telefonului.

În ultimii ani, comunicăm tot mai mult prin mesajele pe care le scriem din rețelele de socializare sau aplicații de mesagerie instantanee, cum ar fi WhatsApp.

Tot mai multe persoane și numere s-au înregistrat pe aceste platforme și, cu siguranță, în multe ocazii, sunt multe cu care nu avem contact și ne-am gândit să le eliminăm.

Cu toate acestea, este posibil ca, vizualizand agenda noastră de WhatsApp, să observăm prezența contactelor pe care nu le-am înregistrat niciodată și pe care am dori să le ștergem.

Se poate întâmpla ca datorită sincronizărilor cu alte aplicații (Facebook sau Skype, de exemplu) să ne găsim contacte in WhatsApp pe care nu le-am salvat niciodată pe telefon și care nu sunt prezente în agenda de adrese.

Cum să rezolvați problema astfel încât să puteți șterge contactele pe care nu le-ați salvat în agenda de telefon a telefonului și care apar în aplicația WhatsApp.

Cum să ștergeți un contact WhatsApp care nu este prezent în agenda de adrese

Primul lucru de făcut este să accesati WhatsApp și să selectați contactul pe care doriți să îl ștergeți și care nu a fost înregistrat. Odată ajuns aici, faceți clic mai sus pentru a vă accesa profilul.

Acum trebuie să selectați pictograma cu trei puncte situată în partea dreaptă sus.

În fereastra derulantă, selectați „Vizualizați în agenda de adrese”

Acum va apărea în agenda de adrese. În funcție de modelul de telefon mobil utilizat, interfața poate varia. Selectați „Altele” din partea de jos.

În cele din urmă, faceți clic pe „Ștergeți contactul” și acesta va fi eliminat din WhatsApp.

În acest fel, veți putea șterge toate acele contacte WhatsApp care nu vă interesează în aplicație sau pe telefonul mobil.