1. ELIMINAREA PUNȚILOR TERMICE

 Izolația naturală din fibră de lemn elimină punțile termice, iar cantitatea semnificativă de căldură pierdută prin elementele din lemn scade.  

2. IZOLAȚIE RESPIRABILĂ, HIGROSCOPICĂ

Izolația naturală din fibră de lemn este un material de izolare higroscopic respirabil - lucru care este foarte important în orice clădire, deoarece absoarbe vaporii de apă într-un ritm controlat și îi permite acesteia să treacă prin clădire astfel încât să se poată evapora. Se îmbunătățește astfel calitatea aerului microclimatului intern. Dacă acest lucru nu se face, vaporii pot rămâne blocați în structura clădirii și pot cauza condens și probleme de mucegai, care sunt dăunătoare sănătății noastre și pot provoca daune structurii clădirii. Izolația respirabilă este deosebit de importantă pentru clădirile istorice sau tradiționale, deoarece acestea au fost proiectate pentru a fi structuri total respirabile.

3. PROTECȚIE LA FOC

În eventualitatea improbabilă a unui incendiu, stratul de izolatie de celuloza încetinește viteza focului care se răspândește prin structură - are o inflamabilitate de clasa E. Acest lucru are ca rezultat o rezistență la foc peste standard, pentru întreaga structură a clădirii. Celuloza STEICO nu eliberează emisii dăunătoare în caz de incendiu.

4. FĂRĂ EMISII DĂUNĂTOARE

S-a dovedit științific că mediul intern al unei clădiri este adesea poluat de emisiile din materialele utilizate în construcția sa. Ca exemplu, s-a demonstrat că produsele care conțin formaldehidă și compuși organici volatili (COV) emit emisii mai mari pe măsură ce temperatura crește. Deoarece casele sunt construite sau renovate în principal pentru a oferi un mediu de trai confortabil și sănătos, în construcție ar trebui utilizate materiale naturale de construcție, iar izolatia din fibră de lemn STEICO îndeplinește această cerință.

5. O INVESTIȚIE BUNĂ, PE TERMEN LUNG

Izolatia suflata ori pulverizata STEICO nu își pierde caracteristicile de izolație pe tot parcursul vieții. Compoziția sa specială, densitatea ridicată și respirabilitatea sunt motivele pentru care nu își schimbă forma și, prin urmare, este capabilă să izoleze în mod eficient clădirile de mulți ani - o arată miile de povesti cu succes din întreaga Europă, din aproape întreg ultimul deceniu.  

Investește acum în siguranța, sănătatea și confortul din locuința ta! Alege să folosești celuloza de la Izolatiinaturale.ro și ai consultanță gratuită, plata în rate, garanție de bună execuție de 30 ani! Te bucuri de materialele firmei Steico, cel mai mare și mai experimentat producător de materiale naturale pentru izolații din Europ (peste 85 de ani de experiență).

Cu peste 1800 de case izolate sub marca Izolații Naturale și experiența a peste 135 de case ecologice construite de la zero, ai doar de câștigat!