Premierul Florin Cîţu a anunțat când vor putea fi organizte evnimentele așteptate de mii de români, Untold şi Neversea.

Întrebat joi la Constanţa dacă crede că Untold şi Neversea vor putea avea loc anul acesta, premierul Florin Cîţu a spus că aceastea ar putea fi organizate în jurul datei de 1 august.

Untold şi Neversea au primit undă verde

Premierul Florin Cîţu a declarat joi, la Constanţa, că evenimentele mari, de genul Untold sau Neversea nu vor putea fi organizate de la 1 iunie, ci doar „mai aproape de 1 august sau după 1 august”.

“Eu așa sper și așa vreau, dar nu cred că pot să aibă loc de la 1 iunie. Putem să vorbim de o fază ulterioară. Eu cred că, atunci când vorbim de aceste evenimente mari, va trebui să ne gândim că nu se vor întâmpla de la 1 iunie, ele vor avea loc mai aproape de 1 august sau după 1 august “, a declarat Florin Cîțu.

Cât despre relaxare, tot astăzi, Florin Cîțu a declarat că aceasta va avea loc în două etape: prima de la 1 iunie și cea de-a doua de la 1 august. Premierul le-a transmis cetățenilor că de la 1 iunie se va elimina masca de protecție pe litoral.

“Am înțeles cu toții că, pentru a avea un sezon de succes în România, pe litoral, trebuie să lucrăm împreună. Am vorbit despre propunerile pentru Comitetul Interministerial de mâine, din partea industriei am primit propuneri și soluții foarte bune și promisiunea mea este că vom avea aceste soluții la timp aprobate ca să putem să începem de la 1 iunie o primă etapă de relaxare și a doua etapă de la 1 august.”,