Internetul avanseaza, la fel si cartile electronice devin din ce in ce mai populare. Cu ceva timp in urma a existat o perioara in care hartiile eu dominat peste tot, dar cartile electronice par sa castige teren in fata acestora, iar motivele nu sunt deloc necunoscute.

Avantajul cartilor electronice este acela de a le transporta pe un dispozitiv inteligent si mobil fara sa ocupe spatiu sau sa te doara spatele. Cartile in general costa, dar cum ar fi sa le primesti gratuit? Mai jos va vom prezenta cinci site-uri de unde puteti obtine carti electronice gratuite.

Site-uri din care poți descărca cărți electronice

1. BookBoon

Pe site-ul BookBoon gasiti peste 75 milioane de carti electronice, dupa cum a declarat BookBoon. BookBoon este unul dintre cele mai mari editori de carti electronice, manuale. Cu ajutorul experilor din industrie si al academicienilor, publica manuale de inalta calitate si alte carti electronice. Manualele pot fi descarcate gratuit. Pentru a obtine carti de afaceri, tot ce trebuie sa faceti este sa platiti o mica taxa de abonament.

2. Google eBookstore

Daca aveti un dispozitiv Android, atunci in seamna ca puteti accesate fara probleme eBookstore Google Play. Toate dispozitivele Android detin aplicatia Google Play care va ofera posibilitatea sa descarcati carti electronice gratuit. Dupa e accesati sectiunea Carti “si selectati optiunea – Gratuita -” si asa puteti sa obtineri o colectie mare de carti electronice gratuit care includ clasici, bestseller-uri, carti contemporane si multe alte domenii. Puteti descarca carti electronice gratuite in diferite formate, cum ar fi ePUB, PDF etc.

3. Library Genesis

Daca ati fost utilizator al BookZZ si inca va este dor de cand a fost inchis, atunci Library Genesis este o alternativa excelenta. Biblioteca Genesis este utilizata pentru a cauta materiale de citit, inclusiv carti electronice, articole, reviste si multe altele. Library Genesis este un motor de cautare pentru carti. Library Genesis are indexat aproximativ 3 milioane de carti electronice si 60 de miliane de articole.

4. DigiLibraries

Biblioteca electronică numită DigiLibraries este una care continuă să crească odată cu adăugarea de noi materiale. Diferite tipuri de titluri pot fi găsite acolo în format digital. Fără a sacrifica calitatea, DigiLibraries oferă modalități rapide de descărcare a cărților pentru lectură. Pentru a căuta cărți, puteți efectua o căutare după titlu, autor și subiect. Cărțile descărcate de pe acest site de cărți electronice pot fi citite pe orice dispozitiv, deoarece pot fi descărcate în diferite formate, cum ar fi formatele PDF, ePUB și Mobi. Până la 50 de cărți electronice pot fi descărcate pe zi.

5. Amazon Free Kindle Books

Există o secțiune din biblioteca Amazon pe care utilizatorii Amazon o pot folosi pentru a se bucura de cărți gratuite. Amazon Kindle oferă cele mai bune cărți gratuite pentru descărcare. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la contul dvs. Amazon în dispozitivul dvs. Kindle și să navigați în sectiunea carti. Puteți selecta cartea dorită după autor, nume sau gen și puteți descărca cartea, lucru destul de ușor de făcut. Alegeți carti de la science fiction, romantism, clasici la thrillers și mult mai mult orice carte care vă interesează. Dacă doriți să citiți recenziile utilizatorilor pentru o carte, puteți face asta în timp ce navigați prin cărți.