SONY Xperia 1 II va fi la dispoziție la sfârșitul acestei luni la un preț care îl va înscrie în liga flagship-urilor precum Galaxy S20 Ultra și HUAWEI P40 Pro +.

SONY Xperia 1 II disponibil de la sfarsitul lui aprilie

SONY a anunțat pilotul Xperia 1 II în februarie, dar, în afară de un vag zvon de lansare al Q2 2020, nu se știa prea mult despre disponibilitatea pe piață a telefonului. Acum, contul oficial de Twitter al companiei pentru Spania a dezvăluit că Xperia I II va aparea pe rafturi în curând.

Răspunzând la întrebarea unui utilizator cu privire la vânzarea Xperia I II, SONY España a menționat că telefonul high-end va fi disponibil pe piață la sfârșitul acestei luni. În ceea ce privește prețul, Xperia 1 II costă 1.200 € (~ 5799 lei ), plasându-l în aceeași clasă ca Galaxy S20 Ultra, HUAWEI P40 Pro + și iPhone 11 Pro Max.

Vorbind despre specificații, cea mai recent produs SONY are un ecran OLED 4K și este alimentat de procesorul Snapdragon 865 de la Qualcomm. Un trio de camere de 12MP (primar + teleobiectiv + unghi larg) in partea din spate, în timp ce un senzor de 8MP este  în față. Sony Xperia I II, IP68, are o baterie de 4.000mAh compatibilă cu încărcarea wireless.