Sony DSC-HX400V este un aparat foto bridge super-zoom, de dimensiuni mari, foarte asemanator cu un entry-level DSLR din punct de vedere al dimensiunii body-ului. Foarte usor de utilizat si extrem de versatil, Sony HX400V este ideal pentru peisaje, portrete. instantanee sau fotografii de familie.Aparatul dispune de un impresionant zoom optic 50X , echivalentul unui obiectiv 24-1200 mm in format 35mm.

Fie ca fotografiati animale salbatice sau calatoriti, aparatul foto bridge super-zoom Sony DSC-HX400V aduce totul mai aproape. Avand un zoom optic 50x si un senzor sensibil CMOS Exmor R® de 20,4 MPx, aceasta furnizeaza imagini foarte detaliate, indiferent daca subiectul este sau nu in apropiere.

Aparat foto Sony cu zoom de 50px si GPS

Obiectiv Carl ZeissAparatul dispune de obiectiv ZEISS Vario-Sonnar® T*, faimoasa optica germana, ce asigura un control rafinat, o autofocalizare foarte fluida si performante excepţionale de captare a luminii.

Senzor CMOS cu tehnologie Exmor R® de 20,4 MPxSony DSC-HX400V dispune de un senzor Exmor R CMOS de 20.4 megapixeli, care, impreuna cu procesorul de imagine BIONZ X, vor capta si vor reda imagini excelente, bogate in detalii, culori saturate si zgomot de imagine redus.

Procesor de imagine BIONZ™ XReproducerea foarte buna a detaliilor si difractia redusa, care apare indeosebi atunci cand este folosita o diafragma mai inchisa, ofera contururi clare, iar tehnologia de reducere a zgomotului de imagine ofera un control optim la post-procesare, toate acestea multumita noului procesor de imagine BIONZ X.

Reducerea nivelului de zgomot de imagine in functie de zona

Acesta imparte selectiv imaginea in zone bazate pe modele (precum margini, texturi sau zone uniform colorate asemenea cerului), apoi aplica reducerea zgomotului de imagine pentru fiecare zona, imbunatatind calitatea imaginii. Lucrand impreuna cu tehnologia de reproducere a detaliilor, acesta ofera imagini extrem de clare, cu detalii foarte fine.

Super-zoom cu stabilizator optic de imagine

Zoom optic 50xDistanta fata de subiect nu mai constituie o problema. Aduceti totul mai aproape cu zoomul optic 50x – pentru o claritate foarte precisa in fiecare cadru, fie ca fotografiati de aproape, sau de la departare.

Stabilizator optic de imagine SteadyShotObiectivul se misca giroscopic si compenseaza tremurul mainilor, oferind imagini foarte clare pe intreaga plaja focala. Stabilizatorul optic de imagine este foarte important si necesar, mai ales cand fotografiati la zoom mare.

Urmarirea actiuniiNu ratati imaginea perfecta. Autofocalizarea cu blocare regleaza automat dimensiunea cadrului, pe baza caracteristicilor subiectului, pentru rezultate clare si bine definite.

Fotografiati ca un profesionist

Comenzile usor de utilizat si manerul ergonomic sunt datorate aspectului asemantor ununi aparat foto dSLR. Butoanele si functiile sunt pozitionate cu atentie si sunt usor accesibile, exact ca la un aparat foto profesional.

Selector moduri de fotografiereCu selectorul modurilor de fotografiere puteti alege prioritatea de diafragma sau de timp de expunere. Rotita de control se afla la indemana pentru degetul mare si ofera un control manual rapid si simplu, indiferent de modul selectat.

Ecran LCDImaginile sunt afisate mai luminos si mai clar pe ecranul LCD Xtra Fine WhiteMagic™ de 7,5 cm (3″) cu rezolutie de 921.000 de puncte.

Suport cu interfata multiplaSuportul cu interfata multipla ofera posibilitatea montarii unei serii variate de accesorii precum blituri externe, microfoane de studio si multe altele. Suportul sustine si alimenteaza aceste accesorii.

Vizor electronic (EVF)Sony DSC-HX400V dispune de vizor electronic cu rezoluţie de 201 puncte pentru previzualizare, in timp real, cu acoperire de 100% a cadrului, ideal pentru incadrarea, focalizarea si examinarea cadrelor. Senzorul pentru ochi comuta automat intre afisajul LCD si vizor.

Filmare la calitate cinematografica

Filmele dumneavoastra vor fi la calitate cinematografica. Este suficienta apasarea butonului dedicat pentru filme pentru a porni inregistrarea filmului Full HD clars si precis. Stabilizatorul optic SteadyShot™ cu mod Activ inteligent pastreaza clipurile video stabile si fara tremur, chiar daca va deplasati sau mariti imaginea.

Filmare Full HDFilmati la rezolutie Full HD pentru a obtine videoclipuri clare si uniforme – puteti inregistra la o rata de cadre de 24p, pentru o rezolutie cinematografica reala.

Format AVCHDIncercati formatul progresiv AVCHD pentru materiale filmate clar, cu aspect profesional si treceti la un alt nivel al experientei de filmare.

Nu ratati cadrul idealUn efect grozav pentru a scoate in evidenta sarituri, trasee si multe altele, cu Motion Shot Video. Miscarea subiectului este afisată intr-o secventa de imagini suprapuse pe un fundal unic*.

*Redarea MotionShot Video nu poate fi inregistrata.

Creati, conectati si partajati

Partajarea fotografiilor este mai emotionanta decat insasi fotografierea. Cu modulele WiFi si NFC incorporate puteti partaja instantaneu cele mai reusite fotografii. Iar cu aplicatia Remote pentru smartphone-uri veti detine mereu controlul.

Partajare prin WiFi si NFCUtilizati NFC (Near Field Communication) pentru a realiza o conexiune prin WiFi si a partaja fotografii si clipuri video cu prietenii si familia.

Transformati smartphone-ul in telecomanda de controlPermite modficarea setarillor, marirea imaginilor si, cel mai important, realizati fotografii cu aplicatia Remote pentru smartphone-uri.

Picture Effect Oferiti o noua viziune asupra fotografiilor utilizand tehnologia Efect de imagine. Dispuneti de o gama variata de moduri. Nu este necesar sa descarcati programe de editare a imaginilor.

Urmariti calatoria Cu Sony DSC-HX400V puteti afla unde sunteti si unde ati fost. Tehnologia incorporata GPS eticheteaza toate fotografiile si videoclipurile in timpul calatoriilor.