Samsung a lansat în România vârfurile de lance, smartphone-urile S20 Ultra, S20+ și S20. Deși S20 Ultra este cel mai scump, la un preț de 6.500 de lei, cu 2.000 de lei mai scump decât S20, acesta este și cel preferat de români, spune Tiberiu Dobre, Head of Telecom Division, la Samsung România & Bulgaria, pentru wall-street.ro.

INTREBARE:

Care dintre cele trei modele din gama S20 considerați că ”va prinde” cel mai bine în Romania? De ce?

RASPUNS:

Anul 2020 marchează pentru Samsung începutul unei noi ere în care își propune să pună, mai mult ca niciodată, oamenii în prim plan și să le ofere acestora tehnologii care să răspundă nevoilor și stilului lor de viață. Având consumatorii ca prioritate principală, soluțiile pe care Samsung le oferă evoluează pe măsură ce nevoile devin din ce în ce mai complexe; întreaga serie S20 răspunde unor nevoi manifestate de utilizatori și îi ajută să facă lucrurile pe care le iubesc.

La nivel de precomenzi, consumatorii au manifestat cel mai mare interes pentru modelul Galaxy S20 Ultra (38%), urmat îndeaproape de modelul S20+. În această primă etapă, 26% din precomenzi au fost pentru modelul Galaxy S20. Acest lucru demonstrează, încă o dată, o apetență crescută pentru cele mai performante dispozitive, care includ specificații noi, de top.

Estimăm ca în următoarea perioadă splitul pe modele să se schimbe față de pre-comandă și să ajungem la un echilibru între modele: Ultra 30%, S20+ 40%, S20 30%.

Vezi tot interviul aici!