România – Suedia | Tricolorii vor disputa pe 15 noiembrie meciul decisiv pentru calificarea la EURO 2020. Echipa națională are neapărată nevoie de victorie, iar FRF a anunțat prețul biletelor.

Federația Română de Fotbal face apel la public pentru a veni să susțină naționala, în număr cât mai mare. Tricolorii nu au voie să fac pas greșit pentru a mai păstra șanse la calificare.

România – Suedia | Prețul biletelor

Cel mai ieftin tichet este de 35 de lei, la peluze, iar cel mai scump este de 600 de lei la VIP Roșu.

Peluza 2 inel III – 35 lei
Peluza 1 inel III – 35 lei
Peluza 2 inel I – 40 lei
Peluza 1 inel I – 40 lei
Peluza 2 inel II – 40 lei
Peluza 1 inel II – 40 lei
Tribuna 1 inel III – 80 lei
Family Zone inel II – 100 lei
Tribuna 1 inel II – 100 lei
Tribuna 2 inel I – 120 lei
VIP Albastru – 400 lei
VIP Roșu – 600 lei

Cumpara bilete de aici!

Biletele pentru jocul cu Suedia sunt disponibile online, doar pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro, prețul fiind între 35 lei (peluză) și 120 lei (tribună). Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele și prenumele titularului vor fi inscripționate pe bilet, informații precum data și locul nașterii vor fi, de asemenea, solicitate).

Vezi live meciul Romania – Suedia

–> CLICK AICI! <–

În cazul modificării titularului, tichetele vor putea fi preschimbate (inscripționate cu noul nume) la casieriile stadionului, în ziua meciului, între orele 12:00 și 21:45”, se arată în comunicatul postat de Federație, pe frf.ro.

România – Suedia | Copiii sub 14 ani au acces gratutit

Federația Română de Fotbal a anunțat de asemenea că copiii sub 14 ani au acces gratutit la meciul cu Suedia. FRF a creat câteva sectore care se vor denumi ”Family Zone”.

Fiecare persoană poate comanda maximum 5 bilete, dintre care cel puțin unul trebuie să fie pentru un copil sub 14 ani.

Meciul dintre România și Norvegia, scor 1-1, au asistat 30.000 de copii, tricolorii având terenul suspendat. În altă ordine de idei, trebuie spus că suedezii au amenințat că vor ieși de pe teren în cazaul în care vor fi scandări rasiste.