Această metodă pentru regenerarea auzului poate distruge piața aparatelor auditive – asta prevede o mare parte a specialiștilor din domeniul laringulogiei. Oare formula naturală macro-moleculară a românului, este o adevărată descoperire în lupta pentru un auz bun? Utilizatorilor tratamentului de până acum, au reușit într-un nivel considerabil să „deblocheze” canalele auditive și să îmbunătățească claritatea sunetului auzit. Chiar și celor care se temeau de pierderea totală a auzului. Cum este posibil?

Prof. Ioan Gavril (expert în domeniul biologiei moleculare) a decis să își elibereze mama de surditatea progresivă și să îi redea auzul bun – și acesta poate fi începutul revoluției din domeniul laringologiei. Profesorul a creat formula naturală, sigură și ușor de utilizat pentru îmbunătățirea auzului. Mulțumită acțiunii acestei formule, persoanele care nu aud pot să își regenereze celulele auditive și să își îmbunătățească capacitatea naturală de a auzi.

Aparatele auditive sunt cu adevărat „bani aruncați în vânt”?

Aceste cuvinte le confirmă utilizatorii mulțumiți de formula profesorului. De aceea am decis să luăm sub lupă aceste dispozitive. Și mai exact, să verificăm care sunt defectele acestora și cu ce trebuie să se lupte persoanele surde care utilizează aceste aparate zi de zi. Acestea sunt concluziile:

Aparatul auditiv este scump

Costul aparatului este de la 1,5 la 6 mii de lei și nu este un cost unic. Sunt necesare de asemenea bateriile, al căror cost anual este de peste 400 de lei! Chiar și dacă cineva își permite să dea acești bani ușor, acest lucru nu evită alte defecte ale acesui dispozitiv.

Provoacă rușine și disconfort

Persoanele care poartă aparate auditive suferă, pentru că sunt considerate ca persoane cu handicap. Le pare pur și simplu rău, când oamenii de pe stradă privesc cu milă spunând „Ce îi iese din ureche?”

Emit un scârțâit obositor

Persoanele care utilizează aparate auditive se plând de o calitate fatală a sunetului auzit. Aparatul eliberând fluierături deranjante, care provoacă iritabilitate și stres.

Poate fi cauza infecțiilor, care aprofundează pierderea auzului

În aparat se pot dezvolta ciuperci, care fovorizează infecțiile. Acestea prin urmare slăbesc mai mult capacitatea auzului.

Amplifică sunetul numai în momentul purtării

Aparatul trebuie scos în momentul contactului cu apa, de exemplu înainte de baie. Se scoate de asemenea noaptea. Nu oferă posibilitatea de recuperare a auzului permanent.

Tratamentul macro-molecular are șansa de a deveni o inovație în lupta pentru auzul bun
Aparatele auditive amplifică eficient sunetele numai în perioada purtării acestora. În schimb, tratamentul prof. Gavril reînnoiește celulele auditive redându-le capacitatea naturală de auz, fără aparat. Ingredientele conținute în acesta au proprietăți puternice de regenerare. Introducerea acestor substanțe în ureche măresc natural aptitudinea auditivă.

Acum poate oricine să își îmbunătățească aptitudinea auditivă

Formula este disponibilă deja în vânzarea cu amănuntul, sub denumirea de Nutresin – Herbapure Ear. Are o formă uleioasă, care se aplică ușor în ureche cu ajutorul unei pipete. Utilizarea acesteia este pe deplin sigură pentru organism. Desfundarea canalului auditiv, poate mări capacitatea de auz chiar și în mare parte, iar pentru asta poate permi captarea unei game mai complete a sunetului, pe spații mari. Ca efect, este posibilă mărirea sensibilității urechii pentru vorbirea umană, ceea ce permite auzirea discuției chiar și în traficul străzii. Suplimentar poate reduce durerile de cap și zgomotele din urechi provocate de impuritățile canalului auditiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here