După ani și ani în care Messi și Cristiano Ronaldo au dominat în FIFA, acum a venit rândul altor staruri să ia prim planul.

FIFA 20 și-a anunțat jucătorii care vor apărea pe coperta jocului, iar după foarte mult timp nu îi vom mai vedea pe Leo Messi și Cristiano Ronaldo.

Cine o sa fie pe coperta noului joc FIFA 20?

Mare star de pe coperta noului joc va fi Eden Hazard, transferat în această vară de Real Madrid din Premier League, de la Chelsea.

Pentru ediția de Champions, EA Sports a decis să îl pună pe copertă pe unul dintre cei mai buni și mai constanți fotbaliști din ultimul sezon, van Dijk, de la Liverpool, club alături de care a cucerit trofeul UEFA Champions League.

FIFA 20 va fi lansat la nivel global pe Xbox One, PS4, PC și Nintendo Switch în data de 27 septembrie, pentru ca Champions Edition să apară pe 24 septembrie.

Din viitorul joc dezvoltat de EA Sports va lipsi un mare nume, Juventus Torino, club care a încheiat contract de exclusivitate cu Konami, pentru PES.

În FIFA, Juventus se va numi Piemonte Calcio și va juca cu altă siglă și pe un alt stadion. Din fericire, jucătorii vor rămâne.