Elegant in exterior, salbatic in interior

Au disparut zilele pentru laptopurile de jocuri voluminoase si modelele de baieti adolescenti. Este timpul sa imbratisati o masina care este demna de tine. La 24 mm si 2.3 kg, laptopul Legion Y530 15” a fost reproiectat pentru a oferi echilibrul ideal intre performanta jocurilor epice si portabilitatea practica.

Testeti-va jocurile la maxim

Cu rame subtiri rafinate, Legion Y530 ofera mai mult de 2 milioane de pixeli intr-un afisaj FHD de 15 inch, aproape fara margini. Cu afisaje care sustin rata de reimprospatare de pana la 144 Hz si 300 de nivele de luminozitate , aveti garantat jocul neted si imagini vibrante luminoase in orice setare. Acest laptop aduce la viata jocurile tale preferate, pentru un joc impresionant de imersiv in deplasare.

Grafica de ultima generatie

Legion Y530 15″ este o adevarata platforma de jocuri si este alimentata de grafica NVIDIA GTX. Acest GPU avansat imbunatateste performanta in format high-definition si ofera rate de cadre netede, textura bogata si umbra detaliata, permitand un gameplay foarte lina si eficienta. Legion Y530 este incarcat cu tehnologii inovatoare NVIDIA, care va permit sa experimentati cele mai recente titluri in toata gloria lor imersiva.Mai multa putere pe minimetru

Calitatea se extinde dincolo de design. Legion Y530 reprezinta punctul culminant al miilor de ore de proiectare pentru a oferi un laptop puternic si subtire. Incorporand memorie DDR4, stocare PCIe SSD si multe altele, inginerii nostri au combinat expertiza in designul de baterii, porturi, termale si placi de baza pentru a impacheta cele mai bune echipamente hardware intr-un laptop puternic de jocuri.

Taste precise pentru comenzi de precizie

Tastatura dvs. este primul si ultimul lucru pe care il veti atinge in timpul unei sesiuni serioase de jocuri, deci detaliile ei conteaza. Legion Y530 ofera o tastatura completa, cu backlit alb, cu tastatura de mare raspuns pentru cea mai ergonomica si confortabila experienta de joc.

Lucreaza tacut, lucreaza rece

Caldura, nemesisul jocului, nu este o problema cu Legion Y530. Dispune de un sistem termic cu doua canale, oferind multiple avantaje: racire individuala a procesorului si GPU, pentru temperaturi mai scazute ale sistemului; patru orificii termice, pentru un flux de aer imbunatatit; si 70 de lame ventilator individuale pe canal, pentru a reduce zgomotul sistemului.

Beneficiati mai mult de divertismentul dvs.

Dolby Audio Premium va energizeaza divertismentul cu un sunet bogat si puternic. Acesta ajusteaza dinamic sunetul pentru a oferi calitatea home theater-ului intr-o experienta virtuala surround pentru toate divertismentele. Bass-ul amplificat si volumul imbunatatit se combina perfect pentru un sunet care este suficient de puternic si clar pentru a fi impartasit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here