Cel de-al doilea episod al celui de-al optulea și ultimul sezon al Jocului Tronurilor, “Un cavaler al celor șapte regate”, conține un ou mare de Paști din cărțile pe care se bazează spectacolul (de la difuzarea din Duminica Paștelui) și ar putea fi prefigurări majore cu privire la ceea ce va ține viitorul pentru Jon Snow și Daenerys Targaryen și care ar putea să ia Tronul de Fier.

Unde poti viziona Game of Thrones online sezonul 8, episodul 2 ?

– SAU –

Urmărește online “Urzeala tronurilor” plus sute de ore din cele mai bune seriale HBO online cu abonamentul tău.

HBO GO este disponibil la nivel național prin RCS&RDS, Telekom, UPC, Vodafone.E posibil ca HBO GO să fie inclus deja în abonamentul tău – chiar dacă nu l-ai folosit încă.

Review Game of Thrones sezon 8, episod 2

Verifică aici accesul la HBO GO prin operatorul tău.

Parţial dramă, parţial fantezie, parţial serial de acţiune cu mult sânge ,“Urzeala tronurilor” nu seamănă cu nimic din ce poți vedea la televizor. Însă odată ce ai petrecut puţin timp în cele Şapte Regate, îți dai seama de ce fenomenul global bazat pe seria lui George R.R. Martin “Cântec de gheaţă şi foc” este, în prezent, cel mai popular program de pe micul ecran.

Pe măsură ce nerăbdarea creşte pentru sezonul 6 ce va avea premiera în primăvara 2016, pe HBO GO poți revedea sezonul 5 în timp ce lupta pentru Tronul de Fier continuă. Retrăiește drama, intriga şi acţiunea pe măsură ce povestea se mută la nord de debarcaderul Regelui, în sălbăticia îngheţată ce se află dincolo de Zid, la est de Marea Îngustă şi, pentru prima oară, către tărâmurile sudice Dorne.

Având în palmares un record de 12 premii Emmy, sezonul 5 din “Urzeala tronurilor” reprezintă ce are televiziunea mai bun de oferit şi merită să fie vizionat la cea mai bună calitate. Aşa că nu merită să dai download de pe site-uri necunoscute. Urmărește Game of thrones online subtitrat, la cea mai bună calitate, pe HBO GO.

Iarna se apropie. Ca şi sezonul 6 din “Urzeala tronurilor”. Asigură-te că ești pregătit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here