De ce sa nu cumperi produse de Black Friday ?

Campania marcheaza in mod traditional inceputul perioadei cumparaturilor de Craciun. Vinerea Neagra este o zi care nu are o data fixa pentru ca este planificata anual in functie de Ziua Recunostintei care are loc in ultima joi din noiembrie. Astfel, Black Friday poate avea loc intre 16 si 28 noiembrie, in functie de anul in care se desfasoara. In Statele Unite, tara de origine a traditiei Black Friday se cheltuiesc anual si pana la 10 miliarde de dolari.

In Romania Black Friday este un concept care nu a aparut brusc ci a fost asimilat treptat incepand cu marile lanturi de magazine. Introdus initial de magazinele internationale cu reprezentante in Romania, Vinerea Neagra a demonstrat ca este un concept de succes inca de la primele aparitii pe piata, astfel incat pana in 2014 lista de magazine participante ajunsese deja la 150.

Spre deosebire de formatul clasic din Statele Unite, in Romania multe lanturi de magazine aleg un format prelungit in care promotiile Black Friday sunt valabile pentru intreg weekendul si uneori chiar pentru intreaga saptamana.

Ce trebuie sa stim inainte de Black Friday?

Majoritatea magazinelor participante in campania Black Friday obisnuiesc sa “umble” la preturile produselor, ca si cum noi nu ne-am prinde de aceasta actiune.

Puteti chiar sa testati acest lucru. Intrati in magazinul preferat, adaugati in lista de preferinte produsele pe care le urmaresti de ceva timp sa le achizitionezi si faceti o poza listei. Asteptati “marea sarbatoare”, accesati acelasi magazin si comparati preturi.

Produse cu preturi bune de Black Friday

1. Televizor LED Curbat Smart Samsung 49NU7302 – pret 2399 lei
2. Consola Microsoft Xbox One S 1Tb Alb Assassin’s Creed Origins Tom Clancy’S Rainbow Six Siege
3. Telefon mobil Samsung Galaxy S8, 64GB, 4G, Midnight Black
4. Telefon mobil Huawei P20 Lite, Dual SIM, 64GB, 4G, Klein Blue
5. Laptop ultraportabil nJoy Aerial
6. Combina frigorifica Arctic AK60355NFEMT+

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here