Soluția pentru a preveni curgerea machiajului? Cu un machiaj rezistent la apă, perfect pentru a fi folosit în orice împrejurare! Îți spunem totul despre acest aliat al frumuseții. Machiajul tău este adesea pus la încercare: umiditate, transpirație sau vreun copil care te stropește cu apă la baie. Din fericire, machiajul rezistent la apă de cumpărat cu un cod reducere notino este un partener grozav care nu te va dezamăgi. E posibil să arăți bine de dimineața până seară? Noi spunem că da!

Machiaj waterproof cu un cod reducere notino, un machiaj rezistent pentru mult timp

Spre deosebire de machiajul clasic, machiajul waterproof, după cum sugerează și numele, este rezistent la apă. Nu va mai trebui să alegi între machiajul de zi cu zi și o baie în piscină. Căldura și umiditatea nu te vor mai învinge! În timp ce faci sport sau te bucuri de temperaturile verii, nu mai trebuie să-ți faci griji! Ești sceptică? Înainte de a te baza pe machiajul rezistent la apă, verifică-l trecând o bucată de vată udă peste fața machiată. Este mai bine să le testați eficacitatea acasă în prealabil, decât la fața locului…

Diferitele produse de machiaj rezistente la apă

Poate că încă mai ai îndoieli cu privire la machiajul waterproof, pentru că îți este frică să nu dai peste niște produse contrafăcute? Nu te speria ! Rimel, fond de ten, ruj, fard de obraz, fard de pleoape și creion de ochi: toate elementele esențiale sunt acolo, pe site, la un click distanță de un cod voucher notino!

Ce conține machiajul waterproof?

Machiajul rezistent la apă constă, în general, din ceară vegetală și polimeri volatili și filmogeni, care rezistă bine la umiditate și permit materialului să se fixeze bine. Pentru pielea sensibilă, este recomandat să consultați un dermatolog înainte de a trece la machiajul waterproof.

Aplică bine machiajul

Machiajul rezistent la apă se usucă foarte repede. De aceea, este important să-ți stăpânești gesturile atunci când te machiezi, pentru că spațiul de manevră este foarte limitat! Ai grijă, rujul tău îți poate usca și buzele, așa că nu ezită să le rehidratezi cu un balsam.

Pentru a crește rezistența fardului de pleoape, nu ezită să aplici o bază impermeabilă înainte de a folosi fardul de pleoape. În cele din urmă, un spray de fixare impermeabil va crește și mai mult rezistența machiajului, deși idealul este să investești direct în produse care să reziste la apă.

Cum să îndepărtezi machiajul rezistent la apă?

După ce ai avut atâtea probleme la fixarea machiajului pentru a nu se scurge, va trebui totuși să-l îndepărtezi. Totuși, dacă principalul avantaj al machiajului waterproof este acela de a rezistă la apă, demachierea este neapărat mai puțin ușoară decât la machiajul tradițional, care, în mod normal, se îndepărtează parțial cu apă! Pentru a îndepărta machiajul waterproof, fără a chinui prea mult fața, apelează la uleiurile demachiante: grăsimea îți permite să scapi de acest tip de machiaj, fără a atacă pielea. De asemenea, pariază pe produse în două ingrediente, care combină ulei și apă.

Nu e greu deloc să arăți bine în orice situație și la orice ocazie dacă alegi ce trebuie: un machiaj bun și un cod notino transport gratuit pentru cumpărături inteligente!