Dacă ți-ai dat seama că cele mai bune telefoane sunt cele care se încarcă surprinzător de repede, noul Oppo Reno Ace bifează cu brio acest detaliu.

Telefoanele celor de la Oppo nu sunt foarte populare în Europa, dar chinezii stau surprinzător de bine în țara lor. Aproape de fiecare dată, sunt pe podiumului producătorilor, alături de Huawei și Xiaomi. Acesta nu este un producător care a apărut peste noapte, ci, mai degrabă, unul care a făcut în permanență progrese tehnologice pe partea de încărcare rapidă. Continuă acest trend cu noul Oppo Reno Ace.

Telefonul care se incarca cel mai repede

Cel mai nou smartphone de la Oppo este construit în jurul unui panou cu o rată de reîmprospătare de 90Hz. Are la interior un procesor Snapdragon 855+ și un total de patru camere pe spate. Îl vei ține însă minte pentru încărcarea rapidă SuperVOOC 2.0, aceasta este cea mai rapidă de pe piață.

Se încarcă cu un ritm absurd de 65W, care se traduce în doar 30 de minute pentru a-ți duce acumulatorul de 4000mAh de la interior de la 0 la 100%. Ca bonus, încărcătorul GaN surprinzător de compact este compatibil și cu standardele USB-PD, respectiv Qualcomm Quick Charge.

Revenind însă la restul specificațiilor, partea din față este dominată de un ecran Full HD+ de 6,5 inci de tip AMOLED, cu un raport de aspect de 20:9 și o rată de reîmprospătare de 90Hz. Are o crestătură discretă pe partea din față pentru camera frontală de 16 megapixeli. Există un cititor de amprentă sub ecran și două difuzoare puternice.

Partea de captură constă într-un senzor principal de 48 megapixeli de la Sony – IMX586, o cameră telephoto de 13 megapixeli cu 5x zoom hibrid, o cameră de 8 megapixeli ultrawide și un senzor monocrom de 2 megapixeli. Sub carcasă, creierul Snapdragon 855+ este împerecheat cu 8GB RAM și o memorie internă de 256GB de tip USF 3.0. Sistemul de operare preinstalat este Android 10 mascat cu interfața proprietară ColorOS 6.1. Are mufă de căști.

Citeste tot articolul…