Apple nu se grăbeşte să integreze procesoare cu prea multe nuclee sau foarte multă memorie RAM în smartphone-urile sale, însă încearcă să integreze cele mai noi tehnologii care afectează dramatic experienţa de utilizare.

Fie că vorbim despre touchscreen-ul capacitiv, senzorul TouchID, sau construcţia unibody, compania din Coupertino a mers întotdeauna spre funcţii noi, iar implementarea tehnologiei Force Touch în următoarea generaţie de iPhone nu surprinde pe nimeni.

Force Touch a debutat pe Apple Watch, fiind apoi integrat în noile modele de computere portabile Macbook Pro Retina. Această tehnologie măsoară presiunea aplicată pe suprafaţa tactilă, putând astfel activa noi funcţii în cadrul sistemului de operare şi al aplicaţiilor, oferinde de asemenea feedback haptic.

Se pare că momentan producţia următoarei generaţii de iPhone merge într-un ritm lent, urmând ca în luna iulie să înceapă producţia în masă dacă totul funcţionează conform planurilor.

Asemeni tradiţiei Apple, noile iPhone-uri cu Force Touch nu vor fi foarte diferite la exterior faţă de iPhone 6 şi 6 Plus. Acestea vor păstra dimensiunile de 4,7 şi 5,5” ale display-urilor şi probabil că vor integra procesoare mai puternice, camere mai performante şi un mult aşteptat upgrade de memorie RAM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here