Asa cum ne-am obijnuit, George Buhnici ne-a prezentat produsul celor de la PNI, un produs care te ajtua sa te uiti la tv gratuit.

“Surpriza numărul unul este exact răspunsul la câteva întrebări de pe blog: cum să prinzi în continuare posturi de TV gratuit, acum că nu se mai emite ”oficial” prin frecvențe terestre de tip analog. Dacă Uniunea Europeană ne-a cerut să eliberăm aceste frecvențe ne-am supus.

Așadar, acest PNI TV901 este un tuner TV digital cu un preț de puțin peste 100 de lei care funcționează cu orice televizor. Fie el un LCD mai nou, fie chiar și unul cu tub catodic. Dacă nu știi ce înseamnă tub catodic ai cu siguranță sub 30 de ani.

Al doilea pachet a fost din nou o surpriză plăcută. Un ”reportofon” digital făcut special pentru cei care doresc să își spioneze colegii, soția, soțul, bona sau amanta. Arată ca un reportofon însă foarte discret ascunde și o cameră video cu filmare FullHD. Este un gadget și a se folosi ca atare. Cel mai probabil filmările făcute cu el nu vor putea fi folosite în instanță.” – relateaza George.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here