Se pare ca jocul din copilarie Pokémon Go nu se va lasa pe banca de rezervat curand. Pokémon Go a atins 1 miliard de descarcari la doar trei ani dupa ce a fost lansat. Acest anunt a venit prin diferite videoclipuri pe care Pokemon Company le-au lansat pe Youtube.

Pokémon Go a depasit 1 miliard de descarcari

De remarcat faptul că unele dintre aceste descarcari includ chiar re-descărcări, dar este totuși o diferenta impresionantă.

După creșterea masiva a jocului, descarcarile au continuat să încetinească, dar jocul a continuat să fie la fel de popular ca un joc mobil. De exemplu, descarcarile pe care Pokémon Go le-au depasit pe cele ale celui mai recent joc Niantic, Harry Potter: Wizards Unite. Acest lucru se datorează faptului că jocurile transcendente, cum este este Pokémon Go, sunt greu de trecut.

Chiar și acum, jocul continuă să adune 147 de milioane de utilizatori pe lună pe Superdata, ceea ce este un semn pe care l-a marcat în luna mai.

Jocul continuă să țină evenimente lunare care continuă să-i determine pe utilizatori să joace jocul. Următoarea zi comunitară va avea loc pe 3 august.