Una dintre cele mai bune aplicatii prin intermediul careia putem vedea filme online, majoritatea gratuite cu subtitrare, este Stremio. Am testat aceasta aplicatie si functioneaza perfect pe toate sietemele de operare, WindowsAndroid TVAndoid MobileiOS, si Linux. Este o aplicatie de vazut filme online foarte utila pentru cei care au smart tv-uri cu android (Sony Android TV si Philips Adndoid TV) deoarece pot vedea direct pe TV filme online la cea mai buna calitate, HD, Full HD si 4K UHD cu subtritrare in limba romana.

Stremio – aplicatie gratuita de vazut filme online

Aceasta aplicatie poate fi comparata cu renumita aplicatie Kodi, insa dezavntajul Stremio este acela ca in momentul de fata nu are add-on-uri care sa poata reda posturi TV online.

Filmele si serialele pe care le poti vedea online prin intermediul acestei aplicatii sunt foarte noi si in general la maximum 2 saptamani dupa ce au fost lansate apar si in aceasta aplicatie, disponibile pentru a fi vizionate la o calitate buna.

Daca accesezi site-ul Stremio pentru a descarca aceasta aplicatie iti recomandam sa nu descarci ultima versiune a acesteia ci versiunea 3.6.5 indiferent de device-ul pe care o instalezi.

Cele mai importante avantaje ale acestei aplicatii comparativ cu site-urile de filme online sunt urmatoarele: poti vedea filme online si la calitate 4K UHD, iti poti alege subtitrarea care se potriveste cel mai bine, filmul se incarca foarte repede si nu se intrerupe in timpul vizionarii si probabil unul dintre cele mai mari avantaje fata de site-urile de filme online este acela ca nu esti deranjat de reclame.

Dupa ce descarci si instalezi aplicatia Stremio o poti accesa ca invitat (Guest login), te poti autentifica cu Facebook sau iti poti creea un cont nou.

Asa cum ai instalat aplicatia imediat dupa ce ai descarcat-o (by default), nu vei putea vedea filme gratuit ci doar daca iti faci un abonament. Insa pentru a putea vedea filme online gratuit in aplicatia Stremio trebuie sa instalezi urmatoarele add-on-uri (este foarte simplu si rapid):

All and Best Stremio Addons

  1. Juan Carlos 2 – Click pentru instalare
  2. RARBG addon – Click pentru instalare
  3. VODO Addon – Click pentru instalare
  4. WathcHub – Click pentru instalare
  5. OpenSubtitles – Click pentru instalare
  6. Popcorn Time – Click pentru instalare

1 COMENTARIU

  1. L-am instalat, Stremio, pe un android tv box dar nu apare nicăieri in timp ce vad un film optiunea sinistrate. Am setat subtitrare in lb romana dar nu o descarca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here